Heldere led lampen

Een geheel nieuwe serie volglas heldere led lampen met een zeer warme lichtkleur van 2.200 - 2.300 Kelvin. Van kaars led lamp met rechte of gebogen top tot een 12,5 cm. globe led lamp. Deze lampen hebben exact dezelfde afmetingen als de conventionele gloeilampen. Al de modellen zijn dimbaar met led dimmers van onder andere Gira, Jung en Busch-Jager. Deze lampen zijn uitermate geschikt voor gebruik in de Horeca, Kerken, Historische gebouwen, Particulieren en Musea.

Download hier een overzicht van de heldere retrofit led lampen. Gezien de snelle ontwikkelingen zal het overzicht niet altijd compleet zijn. Bent u op zoek naar een model wat niet in het overzicht staat? bel ons.
Ramselaar LED Light Solutions inmiddels al weer ruim 14 jaar gespecialiseerd in verlichten en belichten, met led als lichtbron. Onder de button SPECIALS staan diverse hoogwaardige led producten waarvan de meeste producten in eigen beheer in Nederland worden geproduceerd. Naast de standaard led producten zijn wij sterk in de engineering, productie en installatie van Custom- Made led applicaties zoals armaturen, lichtbronnen en besturingen.

uneto