RLS-RONDO

Nieuw in de collectie is de RLS-RONDO. Ook van dit armatuur zijn de kenmerken dat de lichtlijnen minimaal van omvang zijn. De open structuur maakt dat het armatuur met een doorsnde van 65 cm. klein lijkt. Door de grote totale lengte van de gebogen lichtlijnen is het licht mooi verdeeld over een groot oppervlak waardoor verblinding achterwege blijft. Verkrijgbaar met diverse verschillende lichtkleuren allen met een minimale CRI van 90.

De toegepaste techniek geeft ruimte aan architecten en designers om in samenwerking met Ramselaar Light Solutions ook een eigen ontwerp te creeren.
Ramselaar LED Light Solutions inmiddels al weer ruim 14 jaar gespecialiseerd in verlichten en belichten, met led als lichtbron. Onder de button SPECIALS staan diverse hoogwaardige led producten waarvan de meeste producten in eigen beheer in Nederland worden geproduceerd. Naast de standaard led producten zijn wij sterk in de engineering, productie en installatie van Custom- Made led applicaties zoals armaturen, lichtbronnen en besturingen.

uneto