Spiral D

De Spiral armaturen kenmerken zich door de minimalistische behuizing welke door zijn vorm rondom licht uitstraalt. Door de minimalistische en ruimtelijke vormgeving lijkt het licht in de lucht te zweven. Verkrijgbaar met een kleurtemperatuur van 2.700 - 3.000 en 4.000 Kelvin, alle met een kleurweergave index van minimaal 90. Energie verbruik 40 watt, lichtstroom 3600 lumen. Dim mogelijkheden; Dali - DMX - 1 - 10 volt - potmeter en draadloos. Hoogte van het armatuur 1.000 mm. Grootste doorsnede 450 mm. Afmeting lichtlijn 18 x 5,7 mm. Lichtlijn in aluminium kleur geanodiseerd.

De toegepaste led techniek geeft ruimte aan architecten en designers om in samenwerking met Ramselaar Light Solutions BV een eigen ontwerp te creeren.
Ramselaar LED Light Solutions inmiddels al weer ruim 14 jaar gespecialiseerd in verlichten en belichten, met led als lichtbron. Onder de button SPECIALS staan diverse hoogwaardige led producten waarvan de meeste producten in eigen beheer in Nederland worden geproduceerd. Naast de standaard led producten zijn wij sterk in de engineering, productie en installatie van Custom- Made led applicaties zoals armaturen, lichtbronnen en besturingen.

uneto