Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door Ramselaar Light Solutions met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ramselaar Light Solutions verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Ramselaar Light Solutions worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Ramselaar Light Solutions aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ramselaar Light Solutions aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en / of onvolledigheden van de op de website Ramselaar Light Solutions opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Ramselaar Light Solutions alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Ramselaar Light Solutions niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Ramselaar Light Solutions worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Ramselaar Light Solutions uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Ramselaar Light Solutions worden onderhouden wordt afgewezen.
Ramselaar LED Light Solutions inmiddels al weer ruim 14 jaar gespecialiseerd in verlichten en belichten, met led als lichtbron. Onder de button SPECIALS staan diverse hoogwaardige led producten waarvan de meeste producten in eigen beheer in Nederland worden geproduceerd. Naast de standaard led producten zijn wij sterk in de engineering, productie en installatie van Custom- Made led applicaties zoals armaturen, lichtbronnen en besturingen.

uneto