over ons

 

Na een grondige inventarisatie met betrekking tot de wensen en eisen van de klant geeft Ramselaar Light Solutions u een realistisch en eerlijk advies en kwalitatief goede producten.

Belangrijke aandachtspunten daarbij zijn, Lichtkleur, Kleurweergave, te verwachten omgevings temperaturen, hoeveelheid licht, Dimbaar door middel van Dali - KNX - DMX of 1 -10 volt, schakelbaar door middel van aanwezigheids detectie.

We beschikken over de expertise en faciliteiten om demo modellen en kleine en grote series van lichtbronnen en armaturen te maken en de faciliteiten om de diverse metingen te verrichten.

Uitgangspunt bij al onze werkzaamheden is een langdurige relatie waarbij klanten ook na jaren intensief gebruik van onze producten nog steeds tevreden zijn met hun destijds gemaakte keuze voor Ramselaar Light Solutions BV.

Het is mede om die reden dat onder andere de ABN-AMRO bank, De Rijksgebouwendienst, De Nederlandse Spoorwegen en Holland Casino trouwe klanten van ons zijn.

 

  
Ramselaar LED Light Solutions inmiddels al weer ruim 14 jaar gespecialiseerd in verlichten en belichten, met led als lichtbron. Onder de button SPECIALS staan diverse hoogwaardige led producten waarvan de meeste producten in eigen beheer in Nederland worden geproduceerd. Naast de standaard led producten zijn wij sterk in de engineering, productie en installatie van Custom- Made led applicaties zoals armaturen, lichtbronnen en besturingen.

uneto